SECRID wallet

incl. btw, excl. verzendkosten

Gratis verzending voor binnenlandse bestellingen van meer dan ‪€‬‪60‬

Standaard verzending 3 - 4 Werkdagen

LIMITED EDITION

Een betere wereld begint in je broekzak. Deze wallet is in Nederland gemaakt door SECRID. Er worden slechts 50 exemplaren geleverd. Bovendien worden er bij aankoop namens jou VIJFENTWINTIG BOMEN geplant!

Productinformatie

De producten van het Haagse bedrijf SECRID worden gemaakt in Nederland met de grootste zorg voor kwaliteit, mens en het milieu. “Een betere wereld begint in je broekzak” is hun slogan. 

Een wallet voor jou

Created with Sketch.

Deze “pocket-sized essential” is niet alleen mooi maar beschermt ook je (bank)pasjes. Hij werd ontwikkeld in samenwerking met SECRID. Leverbaar in zeer beperkte oplage. 

Bomen voor de wereld

Created with Sketch.

De bomen die jij bijdraagt worden geplant middels de programma's van TreeSisters. Hun missie is: jaarlijks miljoenen bomen planten, het voorzien in eerlijk betaalde arbeid voor de (vrouwelijke) bomenplanters en bewustwording vergroten van de eenheid van mens en planeet. Wij vinden ze echt geweldig!

Om het resultaat van dit project ook dichtbij huis tastbaar te maken wordt 1% van de bomen in Nederland geplant. Dat gebeurt samen met het Instituut voor Natuureducatie (IVN) in een Tiny Forest, een klein bos in een stedelijke omgeving. IVN werkt voor een Tiny Forest altijd samen met de mensen rondom het nieuwe bos. Jij als donateur zal t.z.t. ook uitgenodigd worden om mee te helpen bij de aanplant van dit duizend-bomen-bos!

Samen planten we meer!

Created with Sketch.

We streven naar het planten van dit bos door middel van bijdragen van particulieren en bedrijven. Weet jij nog een bedrijf dat zich (financieel) in wil zetten? Laat het ons graag weten!