Doe mee als . . .

. . . Borduurder

Wil je in januari of februari nog meehelpen met het borduren van de allerlaatste loodjes in Den Haag? En ben je al eens eerder geweest? Meld je dan via de knop. Lees alle informatie goed.

. . . Verhalenverteller

Dit onderdeel van het project is inmiddels afgesloten. Heb jij een verhaal verteld? Dan kun je het vanaf 6 maart terughoren in de audiotour bij de tentoonstelling of teruglezen in de publicatie of op deze website.
Kijk in de agenda voor meer info over het bekijken van het eindresultaat.

. . . Donateur

Het planten van tien bomen kost maar €7,50, honderd bomen plant je al met €75. Met jouw donatie help je ons de 100.000 levende bomen te planten.
Via de knop hieronder lees je meer over hoe we dat doen.
Direct een donatie overmaken kan hier, via iDeal/PayPal doneren kan hier.

Sara: “Zoals ik in eerdere participatieve projecten heb ervaren ontstaat er na verloop van tijd en door de juiste ambiance een sfeer van vertrouwen. Persoonlijke verhalen worden uitgewisseld, prille vriendschappen opgebouwd en zelfvertrouwen herwonnen of ontwikkeld.
Sommigen komen een enkele keer kijken of meedoen, anderen raken zo toegewijd dat ze wekelijks (of dagelijks!) terugkomen. De betrokkenheid van deelnemers heb ik steeds als indrukwekkend ervaren; dat mensen zich medeverantwoordelijk gaan voelen voor het eindresultaat vind ik fantastisch en heel ontroerend.”