20 extra bomen bij het borduurpatroon [donatie]

incl. btw, excl. verzendkosten

Gratis verzending voor binnenlandse bestellingen van meer dan ‪€‬‪60‬

Standaard verzending 3 - 4 Werkdagen

Doneer 20 bomen en draag bij aan een groot nieuw bos!

/// LET OP ///

Mocht je liever een (ander) bedrag doneren kun je ook een directe donatie doen op de rekening van Stichting Verweven: NL48TRIO0379628074 o.v.v. 'donatie bomen'. Wil je graag op de hoogte blijven van de voortgang noteer dan je e-mailadres in de omschrijving bij de overboeking. Heel veel dank!

Een goed gevoel voor jou

Created with Sketch.

Je draagt 20 nieuwe bomen bij aan de wereld, dankjewel!!!

Bomen voor de wereld

Created with Sketch.

De bomen die jij bijdraagt worden geplant middels de programma's van TreeSisters. Hun missie is: jaarlijks miljoenen bomen planten, het voorzien in eerlijk betaalde arbeid voor de (vrouwelijke) bomenplanters en bewustwording vergroten van de eenheid van mens en planeet. Wij vinden ze echt geweldig!

Om het resultaat van dit project ook dichtbij huis tastbaar te maken wordt 1% van de bomen in Nederland geplant. Dat gebeurt samen met het Instituut voor Natuureducatie (IVN) in een Tiny Forest, een klein bos in een stedelijke omgeving. IVN werkt voor een Tiny Forest altijd samen met de mensen rondom het nieuwe bos. Jij als donateur zal t.z.t. ook uitgenodigd worden om mee te helpen bij de aanplant van dit duizend-bomen-bos!

Samen planten we meer!

Created with Sketch.

We streven naar het planten van dit bos door middel van bijdragen van particulieren en bedrijven. Weet jij nog een bedrijf dat zich (financieel) in wil zetten? Laat het ons graag weten!