Boomsokken [maat 42-45]

incl. btw, excl. verzendkosten

Gratis verzending voor binnenlandse bestellingen van meer dan ‪€‬‪60‬

Standaard verzending 3 - 4 Werkdagen

EIGEN COLLECTIE

Je ecologische voetafdruk was nog nooit zo stijlvol! Deze sokken zijn ontwikkeld door Sara en in een Nederlandse fabriek gemaakt van gerecyclede katoen en petflessen. 100% eerlijk dus.
Bovendien: met de aanschaf van een paar sokken worden er namens jou VIJF NIEUWE BOMEN geplant!

Productinformatie

Deze sokken zijn speciaal voor het project ontworpen, er worden 1000 paar gemaakt. De garens waarmee gebreid wordt bestaan uit gerecycled katoen en petflessen. Zo hoeven er geen nieuwe grondstoffen gebruikt te worden.  

Een goed gevoel voor jou

Created with Sketch.

Je draagt vijf nieuwe bomen bij aan de wereld, dankjewel!

Bomen voor de wereld

Created with Sketch.

De bomen die jij bijdraagt worden geplant middels de programma's van TreeSisters. Hun missie is: jaarlijks miljoenen bomen planten, het voorzien in eerlijk betaalde arbeid voor de (vrouwelijke) bomenplanters en bewustwording vergroten van de eenheid van mens en planeet. Wij vinden ze echt geweldig!Om het resultaat van dit project ook dichtbij huis tastbaar te maken wordt 1% van de bomen in Nederland geplant. Dat gebeurt samen met het Instituut voor Natuureducatie (IVN) in een Tiny Forest, een klein bos in een stedelijke omgeving. IVN werkt voor een Tiny Forest altijd samen met de mensen rondom het nieuwe bos. Jij als donateur zal t.z.t. ook uitgenodigd worden om mee te helpen bij de aanplant van dit duizend-bomen-bos!

Samen planten we meer!

Created with Sketch.

We streven naar het planten van dit bos door middel van bijdragen van particulieren en bedrijven. Weet jij nog een bedrijf dat zich (financieel) in wil zetten? Laat het ons graag weten!