JE EIGEN VOGEL in het bos van draad

-
Aan winkelmandje toevoegen

Standaard verzending 3 - 4 Werkdagen

/// Update: het doek is nu af, we kunnen helaas geen vogels meer toevoegen. Een donatie voor bomen blijft natuurlijk welkom! ///

Voor dit bedrag wordt er niet alleen een eigen vogeltje voor je in het bos geborduurd, we planten namens jou ook 100 bomen!!!

Een vogel voor jou

Created with Sketch.

Wanneer je dit bedrag doneert ben je welkom langs te komen in het atelier (zie openingstijden in de agenda) en de vogel van jou keuze een mooie plek in het doek te geven. 
Zelf borduren mag, het door een ander laten doen is ook prima. Als je niet in de gelegenheid bent om ergens in 2020 langs te komen neem dan even contact op.

Bomen voor de wereld

Created with Sketch.

De bomen die jij bijdraagt worden geplant middels de programma's van TreeSisters. Hun missie is: jaarlijks miljoenen bomen planten, het voorzien in eerlijk betaalde arbeid voor de (vrouwelijke) bomenplanters en bewustwording vergroten van de eenheid van mens en planeet. Wij vinden ze echt geweldig!

Om het resultaat van dit project ook dichtbij huis tastbaar te maken wordt 1% van de bomen in Nederland geplant. Dat gebeurt samen met het Instituut voor Natuureducatie (IVN) in een Tiny Forest, een klein bos in een stedelijke omgeving. IVN werkt voor een Tiny Forest altijd samen met de mensen rondom het nieuwe bos. Jij als donateur zal t.z.t. ook uitgenodigd worden om mee te helpen bij de aanplant van dit duizend-bomen-bos!

Samen planten we meer!

Created with Sketch.

We streven naar het planten van dit bos door middel van bijdragen van particulieren en bedrijven. Weet jij nog een bedrijf dat zich (financieel) in wil zetten? Laat het ons graag weten!