Heel veel BOMEN [donatie naar keuze]

-
Aan winkelmandje toevoegen

Standaard verzending 2 - 3 Werkdagen

Doneer je graag een ander aantal bomen dan op de website wordt voorgesteld? Vermenigvuldig het door jou gekozen aantal bomen met €0,75  en maak je donatie direct over naarStichting Verweven: NL48TRIO0379628074 o.v.v. 'donatie bomen' en evt jouw e-mailadres.
Dankjewel, je draagt wezenlijk bij aan een groot nieuw bos!

/// LET OP ///

Een directe donatie voor nieuw bos kun je overmaken op de rekening van Stichting Verweven: NL48TRIO0379628074 o.v.v. 'donatie bomen'. Wil je graag op de hoogte blijven van de voortgang noteer dan je e-mailadres in de omschrijving bij de overboeking. Heel veel dank!

Een goed gevoel voor jou

Created with Sketch.

Je draagt een eigen aantal nieuwe bomen bij aan de wereld, dankjewel!!!

Bomen voor de wereld

Created with Sketch.

De bomen die jij bijdraagt worden geplant middels de programma's van TreeSisters. Hun missie is: jaarlijks miljoenen bomen planten, het voorzien in eerlijk betaalde arbeid voor de (vrouwelijke) bomenplanters en bewustwording vergroten van de eenheid van mens en planeet. Wij vinden ze echt geweldig!

Om het resultaat van dit project ook dichtbij huis tastbaar te maken wordt 1% van de bomen in Nederland geplant. Dat gebeurt samen met het Instituut voor Natuureducatie (IVN) in een Tiny Forest, een klein bos in een stedelijke omgeving. IVN werkt voor een Tiny Forest altijd samen met de mensen rondom het nieuwe bos. Jij als donateur zal t.z.t. ook uitgenodigd worden om mee te helpen bij de aanplant van dit duizend-bomen-bos!

Samen planten we meer!

Created with Sketch.

We streven naar het planten van dit bos door middel van bijdragen van particulieren en bedrijven. Weet jij nog een bedrijf dat zich (financieel) in wil zetten? Laat het ons graag weten!